Защо трябва да избирам учебен автомобил при шофьорски курс?

   Всъщност какъв ще е учебния автомобил е най-маловажния фактор, който трябва да влияе върху основния избор на кандидат-водача. На първо място курсиста трябва да подбере правилно автошколата и автоинструктора си, а на следващ етап да оценява автомобилът на който ще практикува. Често дори най-голяма тежест върху избора оказва автоинструктура, а за курсистите почти нямат значение фактори като отдалеченост на автошколата и наличния автомобил на който ще провеждат шофьорския си курс.

   Въпреки това, изборът на учебен автомобил не е без значение. Това е така поради обстоятелството, че кандидат-водача развива усет и умения да управлява МПС именно в учебния автомобил. Всеки опитен шофьор може да потвърди, че различните автомобили предоставят различни комфорт и возия. Това от своя страна влияе в голяма част от случаите  върху избора на първи личен автомобил на всеки правоспособен водач. Обяснение за това е факта, че най-комфортно и уверено водачът се чувства в автомобил, чиято марка и/или модел съвпадат с тези на учебния автомобил с който е провел шофьорския си курс.

   Експертите от автошкола “Авто-Бойс” Ви съветват да направите своя предварителен избор сега! Автошколата Ви предлага различни по марка и модел учебни автомобили, всеки от които осигурява еднакви степени на сигурност и на техническа изправност.

Повече информация за автопарка на автошкола “Авто-Бойс” можете да получите от каталога с учебните ни автомобили!

Категория В
Автомобил автоматик

Дайхатсу Териос

uchebna_kola_dachia_2
Дачия Логан

ДАЧИЯ ЛОГАН 1,5 DCI е съвременен автомобил оборудван с ново поколение дизелов двигател – икономичен ,тихо работещ, пъргав и много здрав.ДАЧИЯ превзе Европейския пазар със своята надежност , качество , здравина ,икономичност и разумна цена.

uchebna_kola_2
Тойота Корола 1.6

ТОЙОТА КОРОЛА 1,6 бензин/газ - символ на качество и надежност в целия свят.Той е един от най-продаваните автомобили в света ,като се радва на обичта на автомобилисти от всички поколения.

ucheben_kamion_3
Мерцедес 1320 L

Лесен за управление камион

 

 

 

 

 

 

 

car1
Опел Астра

ОПЕЛ АСТРА 1,6 бензин/газ – класически германски автомобил,фокусирал в себе си здравина, надежност, маневреност и комфорт.ОПЕЛ е един от най-любимите семейни автомобили в Европа.

ucheben_bus_2
Сетра Кесборер C215УЛ

Изключително удобен и в отлично техническо състояние

 

 

 

 

 

 

avtoshkola_1
Мотор Джианше JS125-6A

Мотор Джианше JS125-6A

car4
Пежо 405

Peugeot 405 е типичен представител на автомобилите от средния клас – широко купе, голям багажник, богата гама двигатели. Точно с този свой модел френската фирма започна да гради новия си имидж. Качеството на изработка, благодарение на супермодерната технология, внедрена в заводите на PSA, е на много по-високо ниво отпреди.

Категория А
Мотор Джианше

Джианше 2010 година, 125 куб. см., 7 кW